Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Zakelijke lunch Amsterdam-Zuid

Zakelijk lunchen op z´n Spaans doe je bij Restaurant Barca in de Pijp

Zakelijk lunchen in de pijp kan uitstekend bij restaurant Barca. Snelle service is tijdens een zakelijke lunch belangrijk evenals goede kwaliteit. Wanneer je krap in je tijd zit is het mogelijk om vooraf te bellen om zo je gerecht(en) alvast door te geven. Wij noemen dit ´speed lunchen´. Wanneer je binnen komt met je collega´s of afspraak dan zorgen wij er voor dat (een gedeelte van) de gerechten al op tafel staan. Waar ze in Spanje zeker twee uur uittrekken voor de lunch moeten we het in Nederland toch vaak met maximaal een uurtje doen.

 

TraditioneelSpaans lunchen bij Barca met collega´s

Voor de lunch kun je genieten van een uitgebreide Spaanse/Catalaanse lunch; vooral heerlijk in de zomer in het zonnetje op het mooie terras.

Daarnaast kun je ook gewoon à la carte lunchen en serveren we diverse sandwiches of bijvoorbeeld een klassieke Eggs Benedict of Eggs Royal. Niet heel Spaans maar wel erg lekker.


 

Zakelijklunchen in Amsterdam met privacy

Heb je voor je zakelijke lunch iets meer privacy nodig dan is dat absoluut geen probleem.
Geef het gewoon bij ons aan (telefonisch) want in onze ruime zaak zijn er verschillende opties wat betreft stille privé hoekjes en grotere tafels in een rustig gedeelte.

 

Zakelijkelunch Amsterdam-Zuid met parkeergelegenheid

De bereikbaarheid van Restaurant Barca is zeer goed.
Met de auto? Op 2 minuten loopafstand is de parkeergarage APCOA te vinden.
Met het OV? Tram 24 stopt bij Barca voor de deur (halte Marie Heinekenplein).
Daarnaast is metrohalte de Pijp slechts op 3 minuten lopen vanaf Barca.

 

Zakelijkelunch reserveren in Amsterdam

Kom je met een groter gezelschap lunchen dan biedt Barca verschillende vaste menu’s aan. Zo kan je bijvoorbeeld van een twee gangen lunch genieten. Iedereen aan tafel krijgt dan eerst een soepje geserveerd en mag daarna kiezen uit een variëteit aan sandwiches. Uiteraard is er ook een speciaal tapas menu te boeken voor een groter gezelschap. Geef ons tijdig een belletje en wij zorgen voor de beste service om aan jouw wensen te voldoen.

Zien we je binnenkort?