Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Reserverenbij Barça

Waarom Barça? Barcelona is een geweldige handlanger van de verleiding! Of je nu een voorliefde hebt voor zoet of hartig. Daarnaast is het niet alleen één van de mooiste, maar is ook één van de meest bezochte steden van Europa. Barcelona ligt aan de Middellandse zee en je hebt er veel keus uit diverse bars en eettentjes, in verschillende prijsklassen. Dit is wat wij misten, en nu dus naar Amsterdam hebben gehaald. Deze veelzijdigheid en unieke Catalaanse verleiding zelf ervaren? Reserveer dan hier je tafel.

Reserveren

Grote Groepen

Wil je met een (zakelijke) groep bij Barça komen borrelen, lunchen of dineren? We hebben verschillende arrangementen. Vul gelijk uw aanvraag in voor een groepsreservering. Wij hebben diverse opties en je kan direct een reservering en/of prijsopgave krijgen. Klik hier om naar de groepen pagina te gaan.

BarcaSpeedlunch

Bestel tot één uur voor aanvang online een lunchgerecht. Bij binnenkomst staat uw gekozen gerecht binnen een aantal minuten op tafel. Snel en makkelijk! Hoe werkt het? Bestel een lunchgerecht uit onderstaande keuzes en vermeld deze bij opmerkingen bij de checkout. Vervolgens volgt de aanbetaling van €10,- en is de bestelling geplaatst.

Reserveer hier je speedlunch.