Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Demenukaart

Tapas eten in Amsterdam doe je bij Barça! Naast tapas en de gerechten van het dinermenu kun je er een aantal heerlijke lunchgerechten bestellen:

Lunchmenu

Dinermenu

Drankkaart

Bezoek ons voor lekker eten, je favoriete tapas of onze Paella Classico. Een lekker glas wijn mag niet ontbreken tijdens een heerlijk diner. Barça heeft een ruim aanbod aan Spaanse wijnen. Lekker bij tapas, tijdens het eten of een borrel!

Barcelonaaan de Amstel

De metropool Barcelona is een prachtige havenstad. Ze is altijd beroemd geweest om haar keuken, daarbij profiterend van de overvloed van de Middellandse Zee aan de ene kant en de vruchtbare bodem aan de andere kant. In feite is de slogan van de Catalaanse keuken ‘mar i muntanya’ – ‘uit de zee en de bergen’, die verwijst naar de neiging van de plaatselijke bevolking om vis en vlees te mengen. Dit heeft het tot één van de meest gerenommeerde keukens in de wereld gemaakt.

Bij Barça kan het dan ook niet ontbreken aan traditionele gerechten uit de zee en van het land. Deze gerechten bereiden wij op ambachtelijke wijze, zoals ze dat alleen in Catalonië doen.


 
 

Proefde smaak van Catalonië

We hebben een ruime keuze aan tapas en hoofdgerechten. Zo kun je een keuze maken uit heerlijke inktvisringen met citroen en kimchimayonaise of de populaire ibérico rib fingers met soja, Pedro Ximénez-saus, en sesam. U kunt bij ons binnenstappen voor een goed glas wijn, bier of Gin Tonic met heerlijke tapas. Maar u kunt ook genieten van uitgebreide maaltijden zoals onze befaamde paella. Bij Barça bieden wij alleen het beste uit de Catalaanse keuken.

 

Gezelschappenen Groepen

Wil je met een groep bij Barça komen borrelen, lunchen of dineren? Wij hebben diverse arrangementen en je kunt direct een reservering en/of prijsopgave krijgen. Bekijk hier de groepen pagina. Daar kun je direct een aanvraag doen voor een offerte of reservering.