Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Menukaart

Pan cristal con tomate, calamares, albóndigas en natuurlijk pata negra… Loopt het water je al in de mond? Mooi, want bij Barça vind je de beste tapas van Amsterdam. Elk gerecht wordt bij ons met liefde en passie bereid, onder begeleiding van onze Spaanse chef. Vergeet niet om zijn persoonlijke favoriet(en) te bestellen, de BBQ octopus en tortilla de patatas. Enthousiast? Kijk hieronder alvast welke tapas en andere gerechten je bij ons nog meer kan verwachten:

Lunchmenu

Dinermenu

Drankkaart

Bij lang en zorgeloos tafelen hoort natuurlijk een drankje. Daarom hebben we een uitgebreide drankkaart met heerlijke cervezas, sangria en andere Spaanse wijnen waar je op ons zonnige terras van kan genieten.  

Barcelona‘Mar i muntanya’


‘Uit de zee en de bergen’ is in feite de slogan de Catalaanse keuken. Het verwijst naar hoe de plaatselijke bevolking vaak vlees en vis in één en hetzelfde gerecht gebruikt, waardoor het een van de beroemdste keukens in de wereld is geworden.

Bij Barça kan het dus ook niet ontbreken aan traditionele gerechten uit de zee en van het land. Op ambachtelijke wijze bereid, zoals ze dat alleen in Catalonië doen.


 
 

Proefde smaak van Catalonië

 

Bij Barça bieden we alleen het beste uit de Spaanse keuken. We hebben een ruime keuze aan tapas en hoofdgerechten. Van rijk gevulde paella’s tot BBQ octopus en overheerlijke Baskische cheesecake. Alles onder het genot van een goed gevuld glas sangria, uiteraard.


 

Gezelschappenen groepen

Nog een borrellocatie nodig om samen met een grote groep collega’s gezellig de week af te sluiten? Of een diner spot voor het vriendenweekend (met aanhang)? Of misschien heb je gewoon iets te vieren en wil je groots uitpakken. Bij Barça zijn grote groepen meer dan welkom. Ga naar onze groepenpagina voor de verschillende mogelijkheden en reserveringen.

Geen producten in de winkelwagen.