Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Demenukaart

Klik op één van de onderstaande menukaarten.

Lunch · Diner · Wijn · Drank

Tapa’s eten in Amsterdam, dat doe je natuurlijk bij Barça! Naast tapas en de gerechten van de dinerkaart kunt u een aantal heerlijke lunchgerechten bestellen. Kom langs voor een uitgebreid diner, je favoriete tapas of onze Paella Classico. Een mooi glas wijn mag bij een lekker diner niet ontbreken. Barça heeft een uitgebreide Spaanse wijnkaart. Lekker bij de tapas, tijdens het diner of bij de borrel! Kom je eten met een groep? Barça heeft voor gezelschappen een speciaal menu samengesteld.

Klik hier om naar de groepen pagina te gaan.

 

Barcelonaaan de Amstel

De metropool Barcelona is een prachtige havenstad. Ze is altijd beroemd geweest om haar keuken, daarbij profiterend van de overvloed van de Middellandse Zee aan de ene kant en de vruchtbare bodem aan de andere kant. In feite is de slogan van de Catalaanse keuken ‘mar i muntanya’ – ‘uit de zee en de bergen’, die verwijst naar de neiging van de plaatselijke bevolking om vis en vlees te mengen. Dit heeft het tot één van de meest gerenommeerde keukens in de wereld gemaakt.

Bij Barça kan het dan ook niet ontbreken aan traditionele gerechten uit de zee en van het land. Deze gerechten bereiden wij op ambachtelijke wijze, zoals ze dat alleen in Catalonië doen.


 

Proefde smaak van Catalonië

We hebben een ruime keuze aan tapas en hoofdgerechten. Zo kun je een keuze maken uit sardines en inktvisringen uit de ze tot asperges en champignons vers van het land. U kunt bij ons binnenstappen voor een goed glas wijn, bier of Gin Tonic met heerlijke tapas. Maar u kunt ook genieten van uitgebreide maaltijden zoals onze befaamde paella. Bij Barça bieden wij alleen het beste uit de Catalaanse keuken.

 

Gezelschappenen Groepen

Wil je met een groep bij Barça komen borrelen, lunchen of dineren? Wij hebben diverse arrangementen en je kunt direct een reservering en/of prijsopgave krijgen. Bekijk hier de groepen pagina. Daar kun je direct een aanvraag doen voor een offerte of reservering.