Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Werkenbij Barça

De naam Barça komt van de stad Barcelona. Een sfeervolle wereldstad waar de zon altijd schijnt en altijd iets te beleven is. Barça zit op het zonnigste plein van Amsterdam midden in de Pijp – één van de gezelligste wijken van Amsterdam.

Barça is altijd op zoek naar mensen die ervan houden om hard te werken maar er tegelijkertijd ook een feestje van willen maken! Kom jij ons team compleet maken? Bekijk nu onze openstaande vacatures.

 
head chef

Chefde partie (full-time)

Salarisindicatie 36.000 EUR bruto per jaar (inclusief vakantiegeld, bonussen en winstdeling)

Heb jij een passie voor eten en drinken, en sta jij het liefst de hele dag in de keuken? Geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten en vind jij het geen probleem om in het weekend te werken? Kom dan ons team versterken!

Solliciteren? Stuur jouw CV naar gianluca@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.


 

Vacaturebedieningsmedewerker (full-time)

Werk jij het liefst op het terras en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker met ervaring. Lijkt het je wat om in het gezelligste team van Amsterdam te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie. 


 

Vacaturehead bartender (full-time)

Jezelf in het bruisende Barcelona wanen terwijl je de volledige leiding hebt over de bar van ons restaurant? Goed nieuws: het gezelligste team van Amsterdam is op zoek naar een nieuw head bartender.

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.


 

Medewerkerbediening (part-time)

Werk jij het liefst op het terras en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste bedieningsmedewerker. Lijkt het je wat om in het gezelligste team van Amsterdam te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.


 

Vacaturebarmedewerker met cocktail skills (part-time/full-time)

Werk jij het liefst achter de bar en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Heb jij ervaring met cocktail shaken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers met bar ervaring. Lijkt het je wat om in een gezellig team te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Geen producten in de winkelwagen.