Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Werken bij Barça Bar & restaurant

 

De naam Barça komt van de stad Barcelona. Een sfeervolle wereldstad waar de zon altijd schijnt en altijd iets te beleven is. Barça zit op het zonnigste plein van Amsterdam midden in de Pijp – één van de gezelligste wijken van Amsterdam.

Barça is altijd op zoek naar mensen die ervan houden om hard te werken maar er tegelijkertijd ook een feestje van willen maken! Kom jij ons team compleet maken? Bekijk nu onze openstaande vacatures.

 

Vacature Bedieningsmedewerker
(Fulltime)

Werk jij het liefst op het terras en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker met ervaring. Lijkt het je wat om in het gezelligste team van Amsterdam te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.


 

Vacature Sous-chef
(Fulltime)

Heb jij passie voor de Spaanse en Mediterrane keuken? Wil jij als Sous Chef samen met onze andere Sous Chef en de Head Chef onderdeel worden van het driekoppige management team in de keuken? Ben je niet bang voor een grote, drukke zaak en wil je mensen graag het gevoel geven alsof zij in het zonnige Barcelona zitten? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Sous Chef!

Solliciteren? Stuur jouw CV naar gianluca@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.


 

Vacature Barmedewerker
met cocktails skills
(Parttime/Fulltime)

Werk jij het liefst achter de bar en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Heb jij ervaring met cocktail shaken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers met bar ervaring. Lijkt het je wat om in een gezellig team te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.