Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Werken bij Barça Bar & restaurant

 

De naam Barça komt van de stad Barcelona. Een sfeervolle wereldstad waar de zon altijd schijnt en altijd iets te beleven is. Barça zit op het zonnigste plein van Amsterdam midden in de Pijp – één van de gezelligste wijken van Amsterdam.

Barça is altijd op zoek naar mensen die ervan houden om hard te werken maar er tegelijkertijd ook een feestje van willen maken! Kom jij ons team compleet maken? Bekijk nu onze openstaande vacatures.

 

Vacature Bedieningsmedewerker
(Parttime/Fulltime)

Werk jij het liefst op het terras en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Wij zijn altijd op zoek naar jonge en enthousiaste medewerkers met of zonder ervaring. Lijkt het je wat om in een gezellig team te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.


 

Vacature Barmedewerker
met cocktails skills
(Parttime/Fulltime)

Werk jij het liefst achter de bar en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Heb jij ervaring met cocktail shaken? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers met bar ervaring. Lijkt het je wat om in een gezellig team te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.