Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Werken bij Barça Bar & restaurant

De naam Barça komt van de stad Barcelona. Een sfeervolle wereldstad waar de zon altijd schijnt en altijd iets te beleven is. Barça zit op het zonnigste plein van Amsterdam midden in de Pijp. De Pijp is één van de gezelligste wijken van Amsterdam.

Barça is altijd op zoek naar mensen die ervan houden om hard te werken maar tegelijkertijd er ook een feestje van willen maken! Kom jij ons team compleet maken?

 

Vacature Zelfstandig Werkend Kok
(Fulltime)

Heb jij een passie voor eten en drinken, en sta jij het liefst de hele dag in de keuken? Geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten en vind jij het geen probleem om in het weekend te werken? Kom dan ons team versterken!

Solliciteren? Stuur jouw CV naar david@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.


 

Vacature Bedieningsmedewerker
(Parttime/Fulltime)

Werk jij het liefst op het terras en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Wij zijn altijd op zoek naar jonge en enthousiaste medewerkers met of zonder ervaring. Lijkt het je wat om in een gezellig team te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.


 

Vacature Barmedewerker
(Parttime/Fulltime)

Werk jij het liefst achter de bar en geef jij mensen graag het gevoel alsof zij in het zonnige Barcelona zitten. Wij zijn altijd op zoek naar jonge en enthousiaste medewerkers met bar ervaring. Lijkt het je wat om in een gezellig team te werken of ken jij diegene die perfect bij ons bedrijf past?

Solliciteren? Stuur jouw CV naar jorrit@barca.nl

Klik hier voor meer informatie.