Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Cocktailworkshop Amsterdam

Wat dacht je van een cocktail workshop met vrienden of vriendinnen als je iets te vieren hebt zoals een verjaardag of een vrijgezellenfeestje?

Tijdens de exclusieve Barca Cocktail workshop leer je verschillende technieken om zelf overheerlijke cocktails te maken. Uiteraard gaan we ook jouw favoriete cocktail maken om vervolgens lekker op te drinken. Het is een leuke en interactieve workshop met zeer ervaren cocktail shaker(s). De perfecte groepsactiviteit voor een dagje uit in Amsterdam, een verjaardag of een vrijgezellenfeestje.

GroepsactiviteitCocktails maken in Amsterdam

Wat gaan we doen?

Tijdens de Cocktail workshop ligt het accent op het maken van de dranken en het met elkaar bespreken wat ieders beleving daarbij is. Hierdoor wordt de workshop erg interactief en is er met name heel veel fun tijdens deze activiteit.

Naast het maken van verschillende cocktails wordt er ook achtergrond uitgewisseld over de dranken op een gemakkelijke en informele wijze. Inhoudelijk worden bij de cocktail workshop de 2 technieken ´shake & stir´ uitgelegd en maakt iedereen 1 cocktail naar keuze. Het is dan natuurlijk leuk om samen met je groep elkaars resultaat te proeven en zo te ontdekken wat nou eigenlijk jouw favoriete cocktail is. Daarnaast neem je de kennis mee naar huis zodat je op een later moment nog eens thuis je Cocktail skills kan laten zien.


Aantal deelnemers:
Vanaf 8 tot maximaal 25 personen.

Tijden:
In verband met de planning vindt de workshop bij voorkeur plaats tussen 16:00 en 17:30. Uiteraard kunnen we in overleg naar andere tijden kijken.

Duur:
De workshop duurt tussen de 60-75 minuten.

Wat kost een cocktail workshop:
De kosten voor een workshop bedragen € 29.50 per persoon. Inbegrepen in deze prijs zijn zowel de kosten voor het inhuren van de bartender die de workshop geeft en de drank die wordt geserveerd.


Cocktailworkshop Amsterdam vrijgezellenfeest

De Cocktail workshop kan voor diverse thema´s worden ingezet zoals verjaardagen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Ons team helpt je graag met het personaliseren van jouw feestje. Zo kun je bij een vrijgezellenfeest voor de dames bijvoorbeeld denken aan een thema zoals ´Pornstar Martini´.

Dinerenbij restaurant Barca in de Pijp

Aansluitend op de workshop is restaurant Barca natuurlijk de ideale plek om meteen lekker aan tafel te gaan met je groep. Op aanvraag hebben wij voor groepen diverse diner- en tapas menu´s waar je uit kunt kiezen. Of in overleg kunnen we samen met de chef een persoonlijk menu voor jouw gasten samenstellen.

Drankarrangement

bij restaurant Barca Amsterdam

Bij een groepsdiner kunnen we indien gewenst speciale dranken pakketten aanbieden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een halve fles wijn per persoon, een halve fles mineraalwater per persoon etc. Ook kunnen wij voor een gekozen menu een bijpassende drankensuggestie doen. Uiteraard kan alles ook los besteld worden van de kaart op basis van nacalculatie.

Kom je met een groep eten aansluitend op de Cocktail workshop neem dan contact met ons op zodat we alles samen kunnen doornemen en af kunnen stemmen op jouw wensen.

We ontvangen je graag snel in restaurant Barca.

Geen producten in de winkelwagen.