Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Gin & Tonic ProeverijAmsterdam

Dol op Gin & Tonic? Boek dan onze exclusieve Gin & Tonic Tasting in restaurant Barca Amsterdam. Tijdens deze interactieve workshop leer je samen met je vrienden, collega´s of familie alles over Gin & Tonic. Er bestaan ontzettend veel soorten Gin waar de bartender alles over kan vertellen en je leert de juiste combinaties te maken. Uiteraard maak je tot slot je eigen favoriete Gin & Tonic om lekker op te drinken. 

Het is een leuke en interactieve workshop met een ervaren bartender. De perfecte groepsactiviteit voor een dagje uit in Amsterdam, een verjaardag of een vrijgezellenfeestje.

 

 

GroepsactiviteitGin & Tonic tasting in Amsterdam

Wat gaan we doen?

Tijdens de Gin & Tonic Tasting ligt het accent op het maken van de dranken en het met elkaar bespreken wat ieders beleving daarbij is. Hierdoor wordt de workshop interactief en is er met name heel veel fun tijdens deze activiteit. 

Naast het maken van de ultieme Gin & Tonic wordt er ook achtergrond uitgewisseld over de verschillende soorten Gin op een gemakkelijke en informele wijze. Tijdens de tasting proef je 3 verschillende soorten Gin & Tonics en maak je tot slot zelf 1 volledige Gin & Tonic. Je ontdekt wat jouw favoriete Gin is en je neemt de kennis mee naar huis zodat je op een later moment nog eens jouw eigen favoriete Gin & Tonic kunt maken.


 

Workshopinformatie:

Aantal deelnemers: Vanaf 8 tot maximaal 25 personen.

Tijden: In verband met de planning vindt de workshop bij voorkeur plaats tussen 16:00 en 17:30. Uiteraard kunnen we in overleg naar andere tijden kijken.

Duur: De workshop duurt tussen de 60-75 minuten.

Wat kost een cocktail workshop: De kosten voor een workshop bedragen € 29.50 per persoon. Inbegrepen in deze prijs zijn zowel de kosten voor het inhuren van de bartender die de workshop geeft en de drank die wordt geserveerd.


 

Gin & Tonic Tasting Amsterdam vrijgezellenfeest

De Gin & Tonic tasting kan voor diverse thema´s worden ingezet zoals verjaardagen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Ons team helpt je graag met het personaliseren van jouw feestje.


 

Dinerenbij restaurant Barca in de Pijp

Aansluitend op de tasting is restaurant Barca natuurlijk de ideale plek om meteen lekker aan tafel te gaan met je groep. Op aanvraag hebben wij voor groepen diverse diner- en tapas menu´s waar je uit kunt kiezen. Of in overleg kunnen we samen met de chef een persoonlijk menu voor jouw gasten samenstellen.

Drank arrangement bij restaurant Barca Amsterdam

Bij een groepsdiner kunnen we indien gewenst speciale dranken pakketten aanbieden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een halve fles wijn per persoon, een halve fles mineraalwater per persoon etc. Ook kunnen wij voor een gekozen menu een bijpassende drankensuggestie doen. Uiteraard kan alles ook los besteld worden van de kaart op basis van nacalculatie.

Kom je met een groep eten aansluitend op de Gin & Tonic Tasting neem dan contact met ons op zodat we alles samen kunnen doornemen en af kunnen stemmen op jouw wensen.

We ontvangen je graag snel in restaurant Barca.