Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Verjaardag vieren in bar restaurant Barca in Amsterdam

Komt je verjaardag er aan of organiseer je een verjaardag voor een vriend, vriendin of familielid? Geen stress! Vier de verjaardag gewoon bij Barca in de Pijp Amsterdam.

 

Restaurant Barca in de Pijp Amsterdam

Restaurant Barca is centraal gelegen en goed bereikbaar; zowel met het openbaar vervoer als met de auto. In de nabijgelegen parkeergarage is altijd plek en Barca is bereikbaar met zowel de tram als de metro.

Vier een verjaardag bij Barca

Ons team neemt alle organisatie uit handen. Je hoeft geen inkopen te doen en je hoeft ook niet op te ruimen of af te wassen! Klinkt echt als een feestje toch? Het enige wat jij hoeft te doen is jouw gasten uitnodigen en ons laten weten wat je op het menu wilt hebben. Ook extra feestelijke aankleding van jouw tafel of gehuurde gedeelte is geen enkel probleem. Ons team helpt je bij alles. Geen stress maar echt alleen maar feest!


 

Verschillendemogelijkheden om een verjaardag bij restaurant Barca te vieren

Restaurant Barca biedt verschillende opties voor het vieren van een verjaardag.

 

Een heerlijk verjaardagsdiner in de Pijp

Wat dacht je van een heerlijk diner met familie en vrienden. Geniet van de beste tapas gerechtjes onder het concept ´shared dining´ en sluit het diner extra feestelijk af met een grand dessert om je vingers bij af te likken.


Verjaardagsdiner
voor grote groepen

Restaurant Barca biedt verschillende menu arrangementen aan voor de grotere groepen.

Lunch en diner arrangementen

Borrel arrangementen

Uiteraard is het ook mogelijk om samen met onze chef een menu naar wens samen te stellen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.


 

Eenverjaardagsborrel op z'n Spaans

Liever alleen een verjaardagsborrel met overheerlijke Spaanse wijnen of fijne cocktails? Geen enkel probleem, een gezellige borrel aan de bar behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kun je hier ook lekker fingerfood bij bestellen.


Afhuren
Horeca Bar Restaurant In Amsterdam

Ben je met een grotere groep dan kunnen we een gedeelte van Barca of heel Barca voor jou en/of je vrienden of familie reserveren. Dit is tevens een optie voor het diner.


 

Cocktailworkshop Amsterdam

Een interactief verjaardagsfeestje waarbij je samen met je vrienden of familie de lekkerste cocktails gaat maken kan door het boeken van onze speciale Cocktail workshop. Tijdens de exclusieve Barca Cocktail workshop leer je verschillende technieken om zelf overheerlijke cocktails te maken. Uiteraard gaan we ook jouw favoriete cocktail maken om vervolgens lekker op te drinken. Klik hier voor meer informatie

 

Gin & Tonic Tasting Amsterdam

Dol op Gin & Tonic? Boek dan onze exclusieve Gin & Tonic Tasting in restaurant Barca Amsterdam. Tijdens deze interactieve workshop leer je samen met je vrienden of familie alles over Gin & Tonic. Klik hier voor meer informatie


 

Feestversieringbij restaurant Barca voor een verjaardagsfeestje

Wil je wat versieringen ophangen? Ons team kan het tegen een kleine vergoeding voor je regelen. Je kunt ook zelf de tafel feestelijk maken want tegenover restaurant Barca aan het Marie Heinekenplein zit een feestwinkel waar je helium ballonnen kan laten maken. https://www.witbaard.nl/

Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken want ons team denkt graag met jou mee om iedere verjaardag tot een succes te brengen. Happy birthday!