Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Verjaardag vieren in bar restaurant Barca in Amsterdam

Komt je verjaardag er aan of organiseer je een verjaardag voor een vriend, vriendin of familielid? Geen stress! Vier de verjaardag gewoon bij Barca in de Pijp Amsterdam.

 

Restaurant Barca in de Pijp Amsterdam

Restaurant Barca is centraal gelegen en goed bereikbaar; zowel met het openbaar vervoer als met de auto. In de nabijgelegen parkeergarage is altijd plek en Barca is bereikbaar met zowel de tram als de metro.

Vier een verjaardag bij Barca

Ons team neemt alle organisatie uit handen. Je hoeft geen inkopen te doen en je hoeft ook niet op te ruimen of af te wassen! Klinkt echt als een feestje toch? Het enige wat jij hoeft te doen is jouw gasten uitnodigen en ons laten weten wat je op het menu wilt hebben. Ook extra feestelijke aankleding van jouw tafel of gehuurde gedeelte is geen enkel probleem. Ons team helpt je bij alles. Geen stress maar echt alleen maar feest!


 

Verschillendemogelijkheden om een verjaardag bij restaurant Barca te vieren

Restaurant Barca biedt verschillende opties voor het vieren van een verjaardag.

 

Een heerlijk verjaardagsdiner in de Pijp

Wat dacht je van een heerlijk diner met familie en vrienden. Geniet van de beste tapas gerechtjes onder het concept ´shared dining´ en sluit het diner extra feestelijk af met een grand dessert om je vingers bij af te likken.

Restaurant Barca biedt verschillende menu arrangementen aan voor de grotere groepen. Bekijk de mogelijkheden of neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie. 


Verjaardagsborrel in Amsterdam

Liever alleen een verjaardagsborrel met overheerlijke Spaanse wijnen of fijne cocktails? Geen enkel probleem, een gezellige borrel aan de bar behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kun je hier ook lekker fingerfood bij bestellen.


 

AfhurenHoreca Bar Restaurant in Amsterdam

Het is mogelijk om Barça volledig af te huren en het restaurant exclusief voor je eigen groep te hebben. Voor een ‘sit-down’ dinner kunnen we maximaal 110 mensen verwelkomen en voor een staande borrel of diner tot wel 200 mensen.

Semi-exclusief afhuren is ook mogelijk. Dan huurt jullie gezelschap een deel van het restaurant af. Uiteraard kan jullie event dan ook zo persoonlijk gemaakt worden als jullie willen.

Voor vragen ga je naar reserveringen of stuur ons een mail via reserveren@barca.nl


 

Cocktailworkshop Amsterdam

Een interactief verjaardagsfeestje waarbij je samen met je vrienden of familie de lekkerste cocktails gaat maken kan door het boeken van onze speciale Cocktail workshop. Tijdens de exclusieve Barca Cocktail workshop leer je verschillende technieken om zelf overheerlijke cocktails te maken. Uiteraard gaan we ook jouw favoriete cocktail maken om vervolgens lekker op te drinken. Boek hier jouw cocktailworkshop. 

 

Gin & Tonic Tasting Amsterdam

Dol op Gin & Tonic? Boek dan onze exclusieve Gin & Tonic Tasting in restaurant Barca Amsterdam. Tijdens deze interactieve workshop leer je samen met je vrienden of familie alles over Gin & Tonic. Boek hier jouw workshop.


 

Feestversieringbij restaurant Barca voor een verjaardagsfeestje

Wil je wat versieringen ophangen? Ons team kan het tegen een kleine vergoeding voor je regelen. Je kunt ook zelf de tafel feestelijk maken want tegenover restaurant Barca aan het Marie Heinekenplein zit een feestwinkel waar je helium ballonnen kan laten maken: www.witbaard.nl/

Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken want ons team denkt graag met jou mee om iedere verjaardag tot een succes te brengen. Happy birthday!