Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Groepen BIJ BARÇA

Barça is dé plek voor jouw volledig verzorgde groepsdiner of event. Of je nu een groot verjaardagsfeest wilt houden op een van de beste locaties van Amsterdam, klanten wil imponeren met een groot zakelijk diner of gewoon iets met een grote groep achter gesloten deuren wil bespreken. Bij ons kan (bijna) alles.

 

Groepen Aanvraagformulier

Groepsdinerof lunch Amsterdam


Even bijkomen in stijl doe je bij Barça. Halverwege jullie dagje uit voor een lunch of om nog na te genieten van de dag tijdens een heerlijk diner. The Heineken Experience, de Albert Cuypmarkt en vrijwel alle andere topattracties zijn op loopafstand, dus na onze lekkere tapas kunnen jullie zo weer door naar de volgende highlight van het weekend.

Onze Spaanse chef heeft verschillende arrangementen voor grotere groepen samengesteld. Een echte succesformule voor elke lunch, borrel of diner. Stel je liever je eigen menu samen? Dat mag natuurlijk ook.

Ons team denkt graag mee. Vul even het bovenstaande formulier in, dan zorgen we er samen voor dat jullie weekend in Amsterdam onvergetelijk wordt.


Restaurantafhuren Amsterdam

Wanneer je een feest of evenement organiseert bij Barça krijg jij de touwtjes in handen. Het menu, de decoraties en zelfs de keuze voor tafellinnen; alles wordt precies zoals jij dat voor ogen hebt. Het is namelijk jouw feestje, toch?

Het is mogelijk om Barça volledig af te huren en het restaurant exclusief voor je eigen groep te hebben. Voor een ‘sit-down’ dinner kunnen we maximaal 110 mensen verwelkomen en voor een staande borrel of diner tot wel 200 mensen.

Semi-exclusief afhuren is ook mogelijk. Dan huurt jullie gezelschap een deel van het restaurant af. Uiteraard kan jullie event dan ook zo persoonlijk gemaakt worden als jullie willen.

Voor vragen ga je naar reserveringen of stuur ons een mail via reserveren@barca.nl

Workshopsbij restaurant Barca in de Pijp

 

Zin om je populair te maken bij je collega’s, vrienden of familie? Boek dan onze Gin & Tonic tasting of cocktailworkshop. Leerzaam, lekker én leuk. De perfecte activiteit voor verjaardagen, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten.

Bekijk onze workshops


Overweeg je om met jouw groep bij ons te komen lunchen of dineren? Wij geven je graag advies over hoe een ideaal dagje Amsterdam eruit zou kunnen zien.