Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Groepsdiner Amsterdam

Opzoek naar een mooie locatie voor een groepsdiner? Restaurant Barca verzorgt alles voor jouw groep tot in de puntjes. We hebben een aantal prachtige arrangementen voor je klaar staan maar we kunnen ook samen met jou een persoonlijk arrangement ontwerpen.

Restaurant (grote) groepen Amsterdam

Restaurant Barca bevindt zich in het hartje van Amsterdam in één van de leukste wijken; De Pijp. De locatie maakt restaurant Barca de ideale hotspot voor een groepsdiner om de dag te eindigen na leuke activiteiten in de stad.

Groepen Aanvraagformulier

GroepslunchAmsterdam

Naast diner kun je natuurlijk ook voor de lunch bij restaurant Barca terecht met een groep. We hebben diverse lunch en diner arrangementen waar je uit kunt kiezen of we stellen speciaal iets samen voor jouw groep.

Heb je een dag vol activiteiten gepland met een groep dan is Restaurant Barca een ideale tussenstop voor de lunch om even in stijl bij te komen en te genieten van bijvoorbeeld een heerlijk Spaanse tapas lunch. Door de centrale locatie kun je na de lunch gemakkelijk weer door naar de volgende activiteit met je groep. De leukste Amsterdamse attracties zijn op loopafstand.

Voor aanvraag vul bovenstaand formulier in.


Barcaarrangementen

Restaurant Barca biedt verschillende menu arrangementen aan voor de grotere groepen.

Uiteraard is het ook mogelijk om samen met onze chef een menu naar wens samen te stellen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken want ons team denkt graag met jou mee om jouw gepersonaliseerde lunch, diner of borrel tot een succes te brengen.

Voor aanvraag vul bovenstaand formulier in.

Restaurant(exclusief) afhuren Amsterdam

Het is tevens mogelijk om restaurant Barca exclusief af te huren voor grotere groepen. Voor een ¨sit down¨ diner kunnen we maximaal 110 personen verwelkomen en voor een staande borrel of een ¨standing dinner¨ kunnen we tot wel 200 personen verwelkomen.

We bieden diverse mogelijkheden om jouw diner, lunch of borrel te personaliseren. Denk hierbij aan het samenstellen van een persoonlijk menu met de chef tot inspraak hebben betreft het tafellinnen en de decoraties die passen bij het thema van jouw event. Uiteraard helpen we je ook graag met het selecteren van entertainment en is het mogelijk om onder andere een eigen DJ of zanger / zangeres in te huren voor jouw event.

Voor meer informatie of aanvraag: reserveren@barca.nl


Restaurant(semi-exclusief) afhuren Amsterdam

Ben je met een groter gezelschap maar is het niet nodig om heel Barca af te huren dan is het mogelijk een gedeelte van het restaurant te reserveren voor jouw groep. In overleg kunnen we kijken naar de verschillende mogelijkheden om een gedeelte naar wens te vinden. Uiteraard is personalisatie van jouw event ook mogelijk bij het semi-exclusief afhuren van Barca. Denk hierbij aan het samenstellen van een persoonlijk menu met de chef tot inspraak hebben betreft het tafellinnen en de decoraties die passen bij het thema van jouw event.

Voor meer informatie of aanvraag: reserveren@barca.nl

Groepsactiviteiten bij restaurant Barca in De Pijp

Voor alle soorten groepen van klein tot groot kun je bij restaurant Barca diverse te gekke activiteiten reserveren.

Cocktailworkshop in hartje Amsterdam bij restaurant Barca

Wat dacht je van een cocktailworkshop met vrienden of vriendinnen als je iets te vieren hebt zoals een verjaardag of een vrijgezellenfeestje? Tijdens de exclusieve Barca Cocktail workshop leer je verschillende technieken om zelf overheerlijke cocktails te maken. Uiteraard gaan we ook jouw favoriete cocktail maken om vervolgens lekker op te drinken. Het is een leuke en interactieve workshop met zeer ervaren cocktail shaker(s). De perfecte groepsactiviteit voor een dagje uit in Amsterdam, een verjaardag of een vrijgezellenfeestje.

Voor aanvraag vul bovenstaand formulier in.


Gin&TonicProeverij bij restaurant Barca in de Pijp

Ontdek de inspirerende wereld van de Gin samen met collega´s, vrienden of vriendinnen. Er zijn zoveel soorten Gin en iedere Gin heeft zijn eigen verhaal. Tijdens de Gin Tonic Proeverij bij restaurant Barca in de Pijp laat de bartender je verschillende soorten Gin Tonic combinaties proeven. Je leert onder andere heel snel welke smaken jouw voorkeur hebben en de bartender kan je ook alles vertellen over de verschillende soorten Gin, hoe het gemaakt wordt en hoe je verschillende combinaties kunt maken. Uiteraard sluit je de proeverij af met jouw favoriete Gin Tonic. Cheers!

Heb je interesse in één van onze groepsactiviteiten neem dan gerust contact met ons op om eens verder te praten hoe we deze activiteit het beste kunnen inkleden aan de hand van jouw wensen.

Voor aanvraag vul bovenstaand formulier in.


ActiviteitenAmsterdam in combinatie met een groepslunch of groepsdiner bij restaurant Barca

Heineken Experience bevindt zich om de hoek van restaurant Barca

Restaurant Barca bevindt zich in het hartje van de Pijp aan het Marie Heinekenplein. Om de hoek van het plein op de Stadhouderskade bevindt zich de Heineken Experience. De Heineken Experience is een te gekke groepsactiviteit. Je leert onder andere hoe het beste biermerk uit Nederland wordt gemaakt en de Experience biedt een interactief programma waar je echt van zult genieten. Zo wordt er van alles verteld over de rijke geschiedenis van de bierproducent en de rondleiding wordt uiteraard afgesloten met een proeverij. YUM.

Kleine tip van ons: boek de tickets vooraf online zodat je de rij lekker over kunt slaan.

MuseumpleinAmsterdam

Museumplein bevindt zich op loopafstand van restaurant Barca

Voor een cultureel dagje uit met een grotere groep is een lunch of diner bij restaurant Barca ideaal. Het bekende Museumplein waar je de belangrijkste musea van Amsterdam kunt vinden ligt op loopafstand van ons restaurant. Zo mag het Rijksmuseum niet ontbreken tijdens je bezoekje aan Amsterdam evenals het bekende Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Ook hier adviseren we je om kaartjes vooraf online te bestellen om lang wachten in de rij te voorkomen.


AmsterdamseRondvaart

Restaurant Barca bevindt zich vlak bij een opstap punt voor een Amsterdamse Rondvaart

Niks is leuker dan Amsterdam ervaren vanaf het water. Organiseer je een Amsterdams dagje uit voor een groter gezelschap boek dan absoluut een Amsterdamse Rondvaart. Om de hoek bij restaurant Barca aan de Stadhouderskade bevindt zich een ´hop on´ punt. Dit maakt deze activiteit ideaal in combinatie met een groepslunch of groepsdiner bij restaurant Barca in Amsterdam.

Voor meer informatie of aanvraag: edwin@barca.nl


Overweeg je om met jouw groep bij ons te komen lunchen of dineren dan geven we je ook graag advies over hoe een ideaal dagje Amsterdam eruit zou kunnen zien. Tenslotte kennen wij alle hotspots en adviseren we je graag.