Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Overons

OverBarça

In 2005  zijn wij het Barça avontuur begonnen. Onze liefde voor de stad Barcelona, de sfeer, het eten, de drankjes, het kosmopolitische wat deze stad heeft. Dat is het gevoel wat we in Amsterdam nog miste. Met dit in onze gedachten zijn wij 16 jaar terug met veel plezier Barça aan het Heinekenplein gestart.

Eten en drinken in Barcelona heeft een andere functie dan in Nederland. Wij bij Barça
maken daarop geen uitzondering. In plaats van om half zes een snelle flauwe hap te serveren, maken wij van het eten en drinken een tijdverdrijf en een ware kunst. Wij gaan voor de kwaliteit welke Catalonië en Barça tot een mekka voor fijnproevers maken.

Barça valt direct op met haar grote, Mediterrane en verwarmde terras, dat één en al Barcelona uitademt. Het interieur van Barça is Spaans, Bourgondisch, stijlvol en hip.

Team Barça


 

Smaakvan Barça

Ultimate Dining Experience like no other. Our modern fusion cuisine
De stad van de liefde voor eten grijpt terug naar zijn historische rol in het midden van een maritiem rijk, maar ook de hedendaagse status als een kosmopolitische wereldstad vindt u terug bij ons. Je zult je hier direct thuis voelen en kan daardoor optimaal genieten van de heerlijke tapas, mediterrane gerechten, sangria en Gin Tonic’s die op onze kaart staan. In de zomer geniet je bij ons tot laat van de zon op ons heerlijke terras.

 
  • My lucky night... Just returned from barcelona, meeting with friends at the Barca and they started new menu today! Good times for me, recognized the most tapas I ate in barcelona.
    Eric
  • Good tip, beginning Friday afternoon with a drink on the terrace, followed by a delicious dinner in, with the valve and super cocktail at the bar, you can back out there on the dance floor dancing.
    Cathy