Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Restaurant Rai en omgeving Rai

Zoek je een restaurant in de omgeving Rai voor een persoonlijk of zakelijk diner dan kun je terecht bij restaurant Barca in de Pijp. Ons restaurant is heel centraal gelegen en binnen een kwartier ben je vanaf de Rai bij ons restaurant. Restaurant Barca is goed bereikbaar met zowel de taxi, het openbaar vervoer (tram of metro) of met de auto. Naast restaurant Barca bevindt zich een ruime parkeergarage. Met het openbaar vervoer kun je gemakkelijk van de Rai naar het Marie Heinekenplein komen met de metro of de tram.

 

Congressenin de Rai

Binnenkort een congres in de Rai en organiseer je aansluitend een lunch of diner met collega´s? Bij restaurant Barca bieden we verschillende groepsarrangementen aan. Restaurant Barca is onder andere erg geliefd bij bezoekers van het IBC International Broadcasting congress. Restaurant Barca is een grote zaak en biedt verschillende interessante opties voor grotere groepen.

Lunch en diner arrangementen

Borrel arrangementen

Uiteraard is het ook mogelijk om samen met onze chef een (Spaans) menu naar wens samen te stellen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.


 

Eenzakelijke borrel bij restaurant Barca in de Pijp

Ook voor een zakelijke borrel ben je bij restaurant bar Barca aan het goede adres. Wij serveren onder andere overheerlijke Spaanse wijnen en fijne cocktails. Uiteraard kan een borrel aangekleed worden met fingerfood en tapas gerechtjes aan de bar.

 

Afhurenhoreca bar restaurant Barca in de Pijp Amsterdam

Ben je met een grotere groep dan kunnen we een gedeelte van Barca of heel Barca voor jouw gezelschap reserveren. Dit is tevens een optie voor het diner.

Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken want ons team denkt graag met jou mee om jouw zakelijk diner of borrel tot een succes te maken. Ons team neemt de gehele organisatie uit handen zodat de gasten op en top verzorgd worden.