Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Restaurant Barca bij Museumplein Amsterdam

Dagje uit in Amsterdam met vrienden, familie of collega´s? Restaurant Barca bevindt zich in het hartje van Amsterdam. De meeste Amsterdamse hotspots zijn op loopafstand waardoor ons restaurant een fijne locatie is om voor de lunch of het diner even bij te komen.

Restaurant Barca bevindt zich in één van de leukste wijken; De Pijp. Restaurant Barca zit om de hoek van het Concertgebouw, het Stedelijk Museum, het Van Gogh museum en het Rijksmuseum. Restaurant Barca is ideaal om een culturele activiteit af te sluiten met een heerlijk Spaans diner.

 

RestaurantConcertgebouw

Voor een romantische avond uit is een bezoek aan het Concertgebouw een must. Geniet van een heerlijk concert en laat je daarna verwennen door onze chef met bijvoorbeeld een heerlijk uitgebreid tapas tasting menu. Ga je met een groep naar het Concertgebouw dan kun je bij ons ook terecht voor diverse diner arrangementen. 

Kijk op www.concertgebouw.nl voor de actuele concertagenda en kaartverkoop.


 

RestaurantStedelijk Museum

Het Stedelijk Museum Amsterdam is een must visit voor wie houdt van moderne en hedendaagse kunst. Het Stedelijk Museum is het gehele jaar door geopend en wisselt regelmatig haar collecties. Na een cultureel bezoekje aan het Stedelijk kun je heerlijk bij ons aanschuiven voor een lunch of diner. Kom je voor de lunch dan kun je direct daarna weer door met cultuur opsnuiven van Restaurant Barca bevindt zich om de hoek van het Museumplein; de hotspot in Amsterdam voor wie dol is op kunst en cultuur. 

Kijk op www.stedelijk.nl voor de actuele collecties en kaartverkoop. Tip: koop je entree kaartje van te voren online zodat je niet in de rij hoeft te staan.


 

Restaurantvan Gogh en Rijksmuseum

In het van Gogh museum kun je de meesterwerken van de beroemde Vincent van Gogh bewonderen. Ontdek de wereld van deze beroemde kunstenaar en ontdek de grootste collectie werken van zijn hand. Het museum organiseert diverse programma´s, rondleidingen en workshops zodat je je echt kunt verdiepen in zijn leven en werk. Geniet aansluitend in restaurant Barca van een heerlijk uitgebreide Spaans lunch of schuif aan voor het diner. Restaurant Barca bevindt zich op loopafstand van het van Gogh museum. 

Kijk op www.vangoghmuseum.nl voor de actuele agenda en kaartverkoop. Tip: koop je entree kaartje van te voren online zodat je niet in de rij hoeft te staan.

Onze laatste museum tip is het Rijksmuseum. Tijdens een cultureel dagje uit mag een bezoek aan het Rijksmuseum absoluut niet ontbreken. In het Rijksmuseum wordt je ondergedompeld in de kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot Mondriaan. Je kunt gemakkelijk een hele dag doorbrengen in dit prachtige museum. 

Kijk op www.rijksmuseum.nl voor de agenda en kaartverkoop. Tip: koop je entree kaartje van te voren online zodat je niet in de rij hoeft te staan.

Ga je op stap met een grote groep bekijk dan hier (link toevoegen pagina groepsdiner) de verschillende arrangementen. We kunnen ook speciaal iets voor jouw groep samenstellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden bij restaurant Barca te bespreken.

Ben je met een klein groepje dan kun je ook altijd binnen lopen. Wij houden altijd wat tafeltjes vrij voor gasten zonder reservering.