Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Kerstdiner in Amsterdam

Ervaar de ultieme kerstsfeer in Amsterdam

Het is alweer december en de voorbereidingen voor de feestdagen zijn weer in volle gang! Heb je meerdere borrels gepland of krijg je al stress bij het idee dat je de keuken in moet omdat de hele familie aan komt schuiven?

Bij Barça in de Pijp kun je even onthaasten, terwijl je geniet van de heerlijke
Catalaanse gerechtjes, drankjes en de echte Spaanse ambiance. Alsof je even weg bent in eigen stad.

Kerstlunchof Kerstdiner in de Pijp

PROEF BARCELONA TIJDENS DE FEESTMAAND

In december volop genieten van de feestdagen sfeer? Dan ben je bij Restaurant Barca aan het goede adres. Op eerste en tweede kerstdag zijn we gesloten, maar op alle andere dagen in december is bij ons de kerstsfeer in overvloed aanwezig. Zo geniet je samen met je familie, vrienden, of collega’s van de lekkerste traditionele tapas en Spaanse cava!

Christmas restaurant

Kerstmet een groep vieren in Amsterdam

Heb je een kerstfeest met je team op de planning staan? Of wil je een diner organiseren voor je hele familie? De feestdagen vieren met een groot gezelschap kan nog weleens een uitdaging zijn in Amsterdam. Gelukkig is het bij Barça mogelijk om een privéruimte te huren. Hierin kun je tot 110 personen ontvangen voor een zittend diner, en tot 200 personen voor een staande borrel of diner. Semi-exclusief afhuren is ook mogelijk met een wat kleinere groep. Alles wordt volledig ingericht naar wens, van het menu – denk aan Barça’s feestelijke 3-gangendiner of ons klassieke shared dining concept – tot aan de decoratie. Jij kiest, Barça regelt het. Altijd fijn om zo min mogelijk zorgen te hebben wanneer het om jouw feestje gaat!

 Meer informatie over de mogelijkheden en reserveringen? Vul ons aanvraagformulier in. 


Kerstlunchof Kerstdiner reserveren bij Barca

De decembermaand is altijd een drukke periode dus weet je van te voren al dat je graag bij ons langs wilt komen, maak dan alvast je reservering. Zitten we al helemaal vol gereserveerd? Geen zorgen, we houden ook wat tafeltjes open voor de binnen lopers. Dus mocht onverwachts een familiediner of kerstborrel niet lopen zoals gewenst dan kun je altijd bij ons aanschuiven 😉.

Let op: de kerstdagen zelf vieren wij met onze families, dus zijn wij helaas gesloten.Namens het hele team wensen wij je alvast fijne feestdagen toe en we zien jullie graag weer op 27 december.

Restaurant amsterdam

BarcaOpeningstijden tijdens de feestdagen

Kerstavond

gesloten vanaf 16:00

1e en 2e Kerstdag

gesloten 

31 December 2019

geopend voor een feestelijk diner tot 23:00

1 Januari 2020

gesloten