Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Overons

Overons

Alweer 10 jaar geleden zijn wij met het Barça avontuur begonnen. Onze liefde voor de stad Barcelona, de sfeer, het eten, de drankjes, het kosmopolitisch jasje dat deze stad heeft. Dat is het gevoel wat we in Amsterdam nog miste. Met dit in onze gedachten zijn wij 10 jaar terug met veel plezier Barça aan het Heinekenplein gestart.

Eten en drinken in Barcelona heeft een andere functie dan in Nederland. Wij bij Barça
maken daarop geen uitzondering. In plaats van om half zes een snelle flauwe hap te serveren, maken wij van het eten en drinken een tijdverdrijf en een ware kunst. Wij gaan voor de kwaliteit welke Catalonië en Barça tot een mekka voor fijnproevers maken.

Al 10 jaar, met veel plezier, aan het Marie Heinekenplein gelegen, valt Barça direct op met haar grote, stijlvolle, Mediterrane en daarbij verwarmde terras, dat één en al Barcelona uitademt. Het interieur van Barça is Spaans, Bourgondisch, stijlvol en hip.

John Phillipe


Smaakvan Barça

Ultimate Dining Experience like no other. Our modern fusion cuisine
De stad van de liefde met voedsel grijpt terug naar zijn historische rol in het midden van een maritiem rijk, maar ook de hedendaagse status als een kosmopolitische wereldstad vindt u terug bij ons. Je zult je hier direct thuis voelen en kan daardoor optimaal genieten van de heerlijke tapas, mediterrane gerechten, sangria en Gin Tonic’s die op onze kaart staan. In de zomer geniet je bij ons tot laat van de zon op ons heerlijke terras.

Net als in het echte Barcelona, kan er op vrijdag en zaterdag, als een van de weinige plaatsen in de pijp, tot 03.00 uur worden gedanst onder de begeleiding van live tunes verzorgd door verschillende Dj’s.


 
  • My lucky night... Just returned from barcelona, meeting with friends at the Barca and they started new menu today! Good times for me, recognized the most tapas I ate in barcelona.
    Eric
  • Good tip, beginning Friday afternoon with a drink on the terrace, followed by a delicious dinner in, with the valve and super cocktail at the bar, you can back out there on the dance floor dancing.
    Cathy