Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

LieveBarça gasten

Barca gaat in Winterslaap.

Helaas heeft de Horeca zijn deuren weer moeten sluiten, zo ook Barca.

Door de nieuwe maatregelen en omdat er veel onzekerheden zijn over de duur van deze maatregelen,  hebben wij zelf de moeilijke beslissing genomen om tot het nieuwe jaar gesloten te blijven.

Wij hopen van harte jullie in 2021 weer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Tot snel!


Culinaireervaring

Een culinaire hemel op aarde. Drink in Spaanse sferen een goed glas Cava of Sangria op ons terras in de zon, of een Caña aan de bar. Dompel je volledig onder in de Catalaanse eetcultuur door een aantal van onze tapas te bestellen. Echte Catalaanse favorieten en aanraders zijn; pan cristal, tortilla, ibérico rib fingers, burrata en calamaras.

Bij Barça in de Pijp kun je even onthaasten, terwijl je geniet van de heerlijke
Catalaanse gerechtjes, drankjes en de echte Spaanse ambiance. Alsof je even weg bent in eigen stad.

Love is the greatest refreshment in life
Pablo Picasso

Onsrestaurant

Barça in de Pijp ligt dan wel niet aan de Middellandse zee, maar wel in de geliefde Amsterdamse buurt de Pijp. Amsterdam is een multiculturele stad, waar je op elke hoek van de straat een andere sfeer kunt ervaren. De Pijp is een oude volksbuurt, waar vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij leven. De geuren en kleuren komen je in dit gebied tegemoet bij een bezoek aan de Albert Cuypmarkt, de authentieke restaurantjes, bruine cafés en hippe horeca. Breng na een dagje shoppen, een bezoek aan de Heineken Experience of het struinen over de Albert Cuypmarkt een bezoekje aan Barça om alle indrukken van de dag rustig te evalueren.

BarcaOpeningstijden

Barça is dagelijks geopend

Alle dagen open van 11:30 tot 24:00

Vrijdag en zaterdag tot 02:00

Keuken open van 11:30 tot 22:00

Vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 22:30