Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Kerstborrelin Amsterdam organiseren?

Reserveer bij Restaurante y bar Barça!Samen met je collega’s het jaar passend afsluiten? Organiseer jouw zakelijke kerstborrel- of feestje bij Restaurante y bar Barça in Amsterdam. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest voor de kerst, een kerstborrel op kantoor wilt verplaatsen naar een sfeervolle locatie of een plek zoekt voor andere kerstfestiviteiten: bij Barça ben je aan het juiste adres. Met ons uitgebreide aanbod aan hapjes en drankjes, maken we van jouw kerstborrel een onvergetelijke ervaring.

Afbeelding van collega's genietend van een kerstfeest bij Restaurante y Bar Barça in Amsterdam, met heerlijke tapas en cocktails.

KerstborrelAmsterdam bij Barça

Bij Barça in De Pijp zorgen we voor de perfecte setting voor jouw kerstborrel. Ons restaurant is sfeervol ingericht met feestelijke decoratie die passen bij de kerstperiode. Twinkelende lichtjes, gezellige hoekjes, en een warme sfeer waarbij je direct het kerstgevoel krijgt.

Tijdens de borrel staan onze bartenders klaar om jouw favoriete cocktails te shaken. Liever iets anders? We hebben ook een uitgebreid assortiment wijnen, bieren en alcoholvrije opties.

Onze chef-kok Gianluca en zijn team stellen daarnaast graag een menu samen dat perfect past bij jouw evenement. Of het nu gaat om een selectie van tapas, een uitgebreid buffet of een driegangendiner, wij zorgen ervoor dat jouw gasten niets tekortkomen. Ga bijvoorbeeld voor onze heerlijke tapas en andere Spaanse hapjes en je hebt de perfecte ingrediënten voor een geslaagde kerstborrel. Van Spaanse ham en kaasplankjes tot olijven en calamari, samen met jouw gezelschap geniet je van de lekkerste hapjes en drankjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een kerstborrel voor een niet-zakelijk gezelschap? Die vind je hier.
 

Bedrijfsfeest Kerst bij Barça

Een bedrijfsfeest organiseren voor jouw team tijdens de kerst? Bij Restaurante y Bar Barça ben je aan het juiste adres. Wij bieden diverse arrangementen aan die volledig naar wens kunnen worden aangepast. Of je nu wilt gaan voor een formeel diner of een informele borrel, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfeest perfect verloopt.

Restaurante y Bar Barça heeft de mogelijkheid om maximaal 110 mensen zittend te verwelkomen. Nodig je graag meer mensen uit? Dan kunnen we bij een staande borrel of diner tot 200 personen kwijt. Voor kleinere gezelschappen bieden we een privéruimte. Deze ruimte is voorzien van een privé bar en garderobe en kan flexibel worden ingericht. Ideaal voor een intieme en persoonlijke setting.
 

Kerstborrel met kantoor

Je kerstborrel van kantoor naar een sfeervolle locatie verplaatsen? Wij denken graag met je mee. Heel fijn: onze locatie in De Pijp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Dit maakt Restaurante y Bar Barça een ideale plek om samen met jouw collega’s samen te komen.


Reserveerjouw kerstborrel op locatie

Een onvergetelijke kerstborrel organiseren dit jaar? Wij zorgen voor een feestelijke en gezellige ambiance en zetten de hapjes en drankjes op tafel, neem jij al je collega’s mee om lekker het jaar af te sluiten. Download hier onze brochure met meer informatie over de mogelijkheden.

Alle plannen vast doorspreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op via reserveren@barca.nl om samen de plannen tot in de puntjes te bespreken. Samen maken we jouw bedrijfsborrel- of feestje tot een onvergetelijk succes!

Afbeelding van collega's genietend van een kerstfeest bij Restaurante y Bar Barça in Amsterdam, met heerlijke tapas en cocktails.

Reserveer meteen

Geen producten in de winkelwagen.