Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

BarcaSpeedlunch

Bestel tot één uur voor aanvang online een lunchgerecht. Bij binnenkomst staat uw gekozen gerecht binnen een aantal minuten op tafel. Snel en makkelijk! Hoe werkt het? Bestel een lunchgerecht uit de speedlunch menukaart en vermeld deze bij opmerkingen bij de checkout. Vervolgens volgt de aanbetaling van €10,- en is de bestelling geplaatst.

Reserveer hier je speedlunch.

ZakelijkLunchen of dineren

Voor uw zakelijke lunch of diner kunt u terecht bij Barça in de Amsterdamse pijp. Barça heeft volop variatie aan zowel uitgebreide als wat simpelere snelle lunch en diner gerechten. Barça bevindt zich in een sfeervolle, maar toch zakelijke omgeving en met een parkeergarage om de hoek.

Borrel Of Event

Op zoek naar een geschikte locatie voor je zakelijke borrel of feest in de Amsterdamse Pijp? Op het Marie Heinekenplein vind je het karakteristieke Spaanse Barça. Bij Barça kun je zowel binnen als buiten met een groep borrelen. Of je nou een locatie zoekt voor een groep van 8 of 150 personen, wij heten je graag welkom. Voor vragen kan je contact opnemen met edwin@barca.nl


Tastings& Workshops

Vergroot je kennis!

We hebben een Gin & Tonic tasting en een cocktailworkshop.

Wat gaan we doen?

Het accent ligt op het mixen van de dranken en het bespreken van ieders beleving daarbij. Smaken verschillen. Door diverse combinaties te maken met de Gin & Tonics komt iedereen er al gauw achter wat men wel lekker vindt en wat minder. Ook bij de cocktails kan dat in sommige gevallen zo zijn. Naast het mixen wordt er achtergrond informatie uitgewisseld over de dranken op een makkelijke en informele wijze. Inhoudelijk worden bij de cocktailworkshop 2 technieken ‘shake & stir’ uitgelegd en maakt men 1 cocktail naar keuze. Bij de Gin & Tonic tasting proeft men 3 soorten gin-tonics en maakt men 1 volledige Gin-tonic.

Klik hier voor meer informatie.