Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

SeaFood Sunday bij restaurant Barca in de Pijp

Ook zo dol op het beste wat de zee te bieden heeft? Speciaal voor alle vis lovers organiseren wij binnenkort ij restaurant Barca in de Pijp ´SeaFood Sunday´.

 

SeaFood Sunday Menu op het Marie Heinekenplein

Tijdens seafood Sunday staat alles uiteraard in het teken van seafood. Onze chef stelt speciale Fruit de Mer plateaus samen en wij bieden de beste oesters aan voor slechts 1 euro per stuk.

Naast de speciale seafood plateaus maakt onze chef ook zijn favoriete seafood tapas gerechtjes klaar en serveren wij heerlijke vis montaditos. Montaditos zijn kleine broodjes belegd met de lekkerste seafood ingrediënten. 

Uiteraard hoort bij seafood een uitstekend glas witte wijn en bij de oesters smaakt een goed glas cava natuurlijk het beste.

 


 

SeaFoodborrel bij restaurant Barca

Liever alleen een borrel met een klein hapje? Ook daar ben je voor harte welkom voor bij ons tijdens SeaFood Sunday. Geniet heerlijk aan de bar van een goed glas wijn of cava gecombineerd met onze speciale Montaditos; kleine seafood borrelhapjes.

 

SeaFoodSunday op het Marie Heinekenplein 1 maart 2020

Onze eerstvolgende SeaFood Sunday is op 1 maart aanstaande van 4pm-9pm. SeaFood Sunday is als event de ideale afsluiter van het weekend met vrienden of familie.

 

SeaFoodMenu restaurant Barca in de Pijp Amsterdam

Zet nu alvast een groot kruis in je agenda voor zondag 1 maart van 4pm-9pm en nodig alvast je beste vrienden en/of familie uit voor een gezellig moment om dit februari weekend af te sluiten. 

De volgende editie zal plaats vinden op zondag 3 Mei 2020.

 


 

ReserverenSeaFood Sunday Barca

Je kunt nu alvast telefonisch reserveren voor onze SeaFood Sunday maar we houden ook zeker plekjes open voor spontane binnenloop. Mocht je na een gezellige zaterdagavond behoeft hebben aan een feestelijke maaltijd om het weekend af te sluiten dan is de SeaFood Sunday het perfecte event voor jou. Tot snel.