Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Restaurantafhuren in Amsterdam?

Dat kan bij Restaurante y Bar Barça. Barça is dé centrale plek in Amsterdam voor een gezellige middag of avond vol Spaanse hapjes en goede cocktails. Of je nu een groot verjaardagsfeest organiseert, een borrel wilt geven in Amsterdam of een zakelijke bijeenkomst plant: bij Barça kan het allemaal. Een privéruimte of een geheel café of restaurant afhuren in Amsterdam? Dan zit je hier goed!

Caféafhuren in Amsterdam

Bij Barça krijg je de kans om het restaurant volledig af te huren voor jouw evenement. Ideaal voor als je met een grote groep wilt eten in Amsterdam! Je hebt de touwtjes in handen en kan alles naar wens aanpassen, van het menu tot de decoraties. Ons restaurant biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid, met de capaciteit om tot 110 mensen te verwelkomen voor een sit-down-diner en tot 200 mensen voor een staande borrel of diner. Semi-exclusief afhuren is ook mogelijk, waarbij je een deel van het restaurant huurt voor jouw gezelschap.
 

Privéruimte huren

Onze privéruimte is ideaal voor kleinere bijeenkomsten. Hier kunnen ongeveer 30 personen dineren, en de ruimte is voorzien van een privébar en een garderobe. De privéruimte is flexibel in te richten, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten evenementen. Geef je bijvoorbeeld een verjaardagsborrel in Amsterdam, wil je een jubileum of familiedag vieren of een teamuitje organiseren? Bij Barça kan dit allemaal in een intieme setting met een professionele en ontspannen sfeer.

Wij denken graag mee over de aankleding. En heb je bijvoorbeeld een beamer nodig? Wij regelen het voor je. Laat onze bartenders jouw favoriete cocktails shaken terwijl jij en je gasten genieten van heerlijke hapjes of een ontspannen 3-gangen-diner op maat.
 

Borrel geven in Amsterdam

Wil je in privésferen met een grote groep eten in Amsterdam? Barça biedt diverse opties voor het geven van een borrel of diner voor een grote groep. Of je nu kiest voor onze privéruimte of dat je juist het hele restaurant wilt afhuren in Amsterdam, wij zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt. Met verschillende arrangementen en mogelijkheden wordt het een onvergetelijke ervaring. Voor speciale feestdagen zoals kerst bieden we seizoensgebonden arrangementen inclusief menu-opties en entertainment aan. Wees er snel bij, want tijdens feestdagen loopt onze agenda snel vol!

Afbeelding van een privéruimte voor een verjaardagsborrel bij Restaurante y Bar Barça in Amsterdam, met een eigen bar en stijlvolle inrichting.

RESTAURANTE Y BAR BARÇA IN DE PIJP

Ons restaurant is te vinden in de bruisende wijk De Pijp en dat maakt het heel goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Een ideale locatie dus voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast staat ons team voor je klaar om mee te denken over de aankleding en eventuele technische benodigdheden als een beamer.
 

RESERVEREN

Bij Barça zorgen we voor een zakelijke lunch of diner op maat. Of dit nu gaat om een zakelijke afspraak, bedrijfsborrel of feestje. Alles is mogelijk. Wil je dat we even met je meedenken of direct reserveren? Neem dan contact met ons op via reserveren@barca.nl. Ons team staat klaar om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!


Reserveer meteen

Geen producten in de winkelwagen.