Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Oud en Nieuwvieren in De Pijp Amsterdam

Weet jij al waar je Oud & Nieuw gaat vieren dit jaar?

Restaurant Barca in de Pijp opent haar deuren voor een feestelijk en vooral erg lekker diner op 31 december 2019. Wat is er nou beter dan Oud & Nieuw vieren in het hartje van De Pijp!

PreNew Years Eve dinner bij restaurant Barca in De Pijp

Early birds New Years Eve dinner

Op oudejaarsavond hebben we 2 shifts voor het diner. Je kunt aanschuiven voor het ´Early Birds dinner´ tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Je tafel is dan beschikbaar tot 20.30 uur. Deze vroege shift is ideaal voor als je andere plannen hebt voor de rest van de avond. Tijdens het ´Early Birds dinner´ kun je zelf tapas van de kaart selecteren.


NewYears Eve dinner bij restaurant Barca in De Pijp

Het nieuwe jaar inluiden bij de gezelligste hotspot in De Pijp Amsterdam?

Boek dan ons heerlijke New Years Eve dinner pakket. We ontvangen je graag aan tafel om 20 uur voor een speciaal New Years Eve menu wat bestaat uit een vier gangen sharing tapas menu geselecteerd door onze chef.

Na het diner hebben we natuurlijk bubbels voor je klaar staan en traditionele Hollandse oliebollen om geheel in stijl het glas te heffen om 12 uur.


NEWYEARS EVE MENU 49 p.p.

PAN CRISTAL grilled bread, tomato salsa, garlic
PATA NEGRA Ibérico ham

***

PULPO black rice and kimchi
TOSTADO SMOKED SALMON caviar & vadouvan mayonnaise
BBQ CAULIFLOWER parsnip cream & almonds

***

VEAL CHEEKS celeriac-potato cream, morels, veal gravy & deep-fried onions rings
IBERICO RIBFINGERS soy, Pedro Ximenez sauce, sesame
TARTE TATIN red onion
PATATAS BRAVAS

***

CHOCOLATE LAVA salted caramel, PX parfait
CREMA CATALANA MOUSSE cinnamon, lemon

 

Onze New Years Eve special is ideaal voor zowel koppels als grotere gezelschappen.

Oud& Nieuw borrel bij Barca in De Pijp

Uiteraard is iedereen ook van harte welkom om na het diner met ons het nieuwe jaar in te luiden onder het genot van bubbels, oliebollen en overheerlijke cocktails.

We maken er met z´n allen een onvergetelijk feestje van. Paracetamol niet inbegrepen 😉 We sluiten de deuren wanneer het feestje is afgelopen.

Neem contact met ons op voor reserveringen. We houden ook tafeltjes vrij voor inloop.


Nieuwjaarsbrunch bij restaurant Barca in De Pijp

Op 1 januari zijn wij helaas gesloten maar vanaf 2 januari ben je van harte welkom om bij restaurant Barca het nieuwe jaar in het luiden met een glas bubbels.

Nieuwjaars brunch 2 januari bij Restaurant Barca

Na alle festiviteiten is er niets beter dan heerlijk even bijkomen bij restaurant Barca onder het genot van een goed glas bubbels (who cares about dry January) en een heerlijke brunch.

Op 2 januari maakt Barca voor jou de beste Bloody mary die maar al te goed smaakt met een klassieke Eggs Benedict of een Eggs Avocado lunch. Uiteraard kun je natuurlijk ook Spaans brunchen en lekker bestellen van de gehele tapas kaart. De tapas bestel je natuurlijk met een goed glas Spaanse cava.

 


Boekeen nieuwjaarsreceptie voor je bedrijf

bij restaurant Barca in de Pijp

Op zoek naar de juiste locatie voor de nieuwjaarsreceptie van je bedrijf?

Restaurant Barca heeft verschillende arrangementen voor bedrijven om het nieuwe jaar in stijl te vieren. De locatie is centraal en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt ook gemakkelijk de auto parkeren in de nabijgelegen garage.

Bij restaurant Barca kun je rekenen op een ultieme service en zal het jouw team aan niets ontbreken. Wij regelen alles tot in de puntjes zodat jij zelf ook kunt genieten van quality time met je collega’s.

Het is mogelijk om voor de nieuwjaarsreceptie een staande borrel te organiseren maar daarnaast is er ook ruimte voor maximaal 110 personen om zittend te dineren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of klik hier voor groepsreservering.