Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Montaditos y Vinos in restaurant Barca Amsterdam

Het weekend begint al een beetje op de donderdag toch! Daarom organiseert restaurant Barca in de Pijp iedere donderdagavond een traditioneel Spaanse ´Montaditos & Vinos´ avond.

Watzijn Montaditos

Montaditos zijn authentiek Spaanse borrel hapjes die met name na het werk genuttigd worden met een goed glas wijn, cava of een sangria. Het is eigenlijk een aperitivo. Montaditos zijn kleine broodjes (mini baguettes) met allerlei lekkere dingen er op zoals bijvoorbeeld Spaanse kaasjes, Iberico hammetjes en andere Spaanse specialiteiten.

 

Donderdagavondbij restaurant Barca aan het Marie Heinekenplein

Tijdens onze ´Montaditos & Vinos´ avond maakt onze chef speciale borrelhapjes; Montaditos. Hij maakt zijn eigen favorieten maar daarnaast maakt hij ook iedere week een wisselende special. 

Montaditos smaken het allerbeste met een goed glas wijn of een glas authentieke Sangria. Speciaal op de donderdagavond maakt ons team de bekende ´copas de Sangria´s´.


 

DeBarca kaart

Op donderdagavond kun je ook gewoon terecht voor onze standaard kaart en aanschuiven voor diner. 

De Montaditos y Vinos avond is een leuke gelegenheid om gezellig met collega´s of vrienden aan het einde van de werkdag aan te schuiven voor een goede start van het weekend wat in zicht is.

 
 

Overrestaurant Barca in de Pijp Amsterdam

Sinds 2005 is restaurant Barca Amsterdam HET éérste Spaanse restaurant in de Pijp. Restaurant Barca opende in 2005 haar deuren als zogenaamde ´borreltent´ maar inmiddels is Barca uitgegroeid tot een volwassen en vooral hoog kwalitatief Spaans restaurant. Barca krijgt met regelmaat Spaanse toeristen over de vloer en dat is niet voor niets. Zien we je binnenkort voor onze Montaditos y Vinos avond?