Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Meat Sunday bij restaurant Barca in de Pijp

BBQ alleen in de zomer? Bij restaurant Barca in de Pijp doen wij dit ook gewoon in de winter want wat is nou lekkerder dan op een casual zondag genieten van de lekkerste gegrilde vlees tapas.

 

Meat Sunday op het Marie Heinekenplein
2 februari 2020

Onze eerstvolgende Meat Sunday is op 2 februari aanstaande van 4pm-9pm. Meat Sunday is als event de ideale afsluiter van het weekend met vrienden of familie.


 

Meat Sunday Menu

Onze chef maakt speciaal op Meat Sunday ´Tomahawk´ van de BBQ. De Tomahawk steak is een zeer indrukwekkende steak die eruit ziet als een hakbijl. Het vlees is minimaal 5 cm dit de vergelijking met de hakbijl komt van het feit dat het vlees vast zit aan een lang stuk bot. Op het bot bevindt zich weinig vlees maar het vlees tussen de botten is om je vingers bij af te likken. Het vlees is super mals, mits goed bereid, en de smaak is ontzettend sappig. Door de Tomhawk te bereiden op de BBQ krijg je een heerlijk ´gerookte´ smaak. 

Nu is het natuurlijk nog winter dus maken we gebruik van de BBQ in de keuken. In de zomer periode maken we deze krachtpatser natuurlijk klaar op het terras maar dat is nog heel eventjes wachten. 

Naast Tomahawk maakt onze chef ook de lekkerste kleine burgers klaar op de grill evenals onze favoriete vlees tapas zoals ribfingers en pata negra. 

Het BBQ menu smaakt natuurlijk het allerlekkerste met een goed glas Sangria Vino Tinto of een simpel glas goed getapt bier. Uiteraard trekken wij onze beste wijnen uit de kast voor dit event die tevens per glas te bestellen zijn. 

 


 

Meat Sunday BBQ Menu restaurant Barca in de Pijp Amsterdam

Zet nu alvast een groot kruis in je agenda voor zondag 2 februari van 16:00 tot 21:00 en nodig alvast je beste vrienden en/of familie uit voor een gezellig moment om dit februari weekend af te sluiten.

De volgende editie zal plaats vinden op:

zondag 5 April 2020

 

ReserverenMeat Sunday BBQ Barca

Je kunt nu alvast telefonisch reserveren voor onze Meat Sunday maar we houden ook zeker plekjes open voor spontane binnenloop. Mocht je na een gezellige zaterdagavond behoefte hebben aan een stevige maaltijd dan is de BBQ het perfecte menu voor jou. Tot snel.