Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Kerstborrelop locatie

Restaurante y Bar Barça is dé plek om in de kerstsfeer te komen. Kun je je ons spectaculaire plafond vol kerstballen nog herinneren? We maken er elk jaar een waar feestje van. Of je nou een kerstborrel in Amsterdam gaat organiseren of een restaurant wilt reserveren rond kerst: wij helpen je graag aan een gezellige kerstborrel op onze locatie in hartje centrum. Ideaal voor (grote) groepen!

Restaurantreserveren rond kerst

Of je nu een kerstige lunch of diner wilt organiseren, bij Barça ben je aan het juiste adres om met een grote groep te komen eten deze feestdagen. Onze chef heeft een speciaal kerstmenu samengesteld voor grotere groepen, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke maaltijd. Er valt altijd wat te kiezen en natuurlijk heeft ons menu altijd een Spaans tintje zoals je van Barça gewend bent.
 

Privé met een grote groep eten in Amsterdam

Een privéruimte of ons gehele restaurant afhuren voor een kerstevenement? Ook dan zit je hier goed! Wij kunnen tot 110 mensen verwelkomen voor een sit-down-diner en tot 200 mensen voor een staande borrel of diner. Een sfeervolle privéruimte huren kan ook, waarbij je een deel van het restaurant mét eigen bar tot je beschikking hebt. Ideaal voor kerstdiners tot 30 personen.
 

Kerstborrel in Amsterdam

Kies je liever voor een kerstborrel op locatie in plaats van een diner? Ook hier is Barça de ideale plek voor. Onze bar en statafels bieden de perfecte setting. Geniet van cocktails, glühwein en de lekkerste hapjes, terwijl je geniet van de gezellige, winterse ambiance. Er zijn talloze opties. Zo kun je kiezen voor een afgesproken limiet aan drankjes of drankmuntjes voor gasten.

 

Snel reserveren

Voor speciale feestdagen, waaronder kerst, bieden we seizoensgebonden afhuurpakketten inclusief menu-opties, decoratie en entertainment aan. Wees er wel snel bij, want rond de feestdagen loopt onze agenda snel vol! Let op: op eerste en tweede kerstdag zelf zijn wij gesloten. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kerstborrel op onze locatie of alvast een groepsreservering maken voor een kerstdiner? Neem contact met ons op via reserveren@barca.nl.


Reserveer meteen

Geen producten in de winkelwagen.