Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Onzekaart

De metropool Barcelona is een prachtige havenstad. Ze is altijd beroemd geweest om haar keuken, daarbij profiterend van de overvloed van de Middellandse Zee aan de ene kant en de vruchtbare bodem aan de andere kant. In feite is de slogan van de Catalaanse keuken ‘mar i muntanya’ – ‘de zee en de bergen’, die verwijst naar de neiging van de plaatselijke bevolking om vis en vlees te mengen. Dit heeft het tot één van de meest gerenommeerde keukens in de wereld gemaakt.

Bij Barça kan het dan ook niet ontbreken aan traditionele gerechten uit de zee en van het land. Deze gerechten bereiden wij op ambachtelijke wijze, zoals ze dat alleen in Catalonië doen.

We hebben een ruime keuze aan tapas en hoofdgerechten. Zo kun je een keuze maken uit sardines en inktvisringen uit de ze tot asperges en champignons vers van het land. U kunt bij ons binnenstappen voor een goed glas wijn, bier of Gin Tonic met heerlijke tapas. Maar u kunt ook genieten van uitgebreide maaltijden zoals onze befaamde paella. Bij Barça bieden wij alleen het beste uit de Catalaanse keuken.

Proef de smaak van Barça

Lunch 11:00 - 16:00
Naast tapas en de gerechten van de dinerkaart kunt u een aantal heerlijke lunchgerechten bestellen.

Lunchkaart

Tapas 11:00 - 22:30
Tapa’s eten in Amsterdam, dat doe je natuurlijk bij Barça! Kies voor losse tapas of probeer onze menu’s.

Tapas Menu

Diner 17:30 - 22:00
Kom langs voor een uitgebreid diner, een selectie van je favoriete tapas of onze paella classico.

Dinerkaart

Wijn & Cava
Een mooi glas wijn mag bij een lekker diner natuurlijk niet ontbreken. Barça heeft een uitgebreide Spaanse wijnkaart.

Wijnkaart

Dranken & borrel
Bij Barça kan je elke dag genieten van heerlijke drankjes. Lekker bij de tapas, tijdens het diner of als smaakvolle borrel!

Dranken Sangia, GT’s en Mix

Groepsmenu
Kom je eten met een groep? Barça heeft speciaal voor grotere gezelschappen een speciaal menu samengesteld. Klik hier onder.

Groepsarrangementen