Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

LieveBarça gasten

Barça is weer geopend! Wij hopen op een hele zonnige zomer om deze afgelopen maanden in te halen. Wilt u reserveren? Dat is nu mogelijk voor zowel binnen als op het terras. 

Reserveer hier je tafel.

Wij accepteren op het moment uitsluitend reserveringen vanaf 2 personen tot en met 4 personen. Daarnaast vragen wij een aanbetaling voor uw reservering en hanteren wij een maximale duur per shift.

BARCA TAKE-AWAY & DELIVERY

Barça is ook dagelijks geopend voor take-away & delivery.

Wij hebben een aantal tapas geselecteerd die jullie gemakkelijk thuis kunnen afmaken. Bestel gemakkelijk via deze link direct bij ‘Barça take-away’ en kom de tapas bij ons afhalen.

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel via UberEats, Thuisbezorgd of Deliveroo.
Heb je al besteld en wil je weten hoe je de tapas thuis moet afmaken? Klik hier voor de eenvoudige bereidingswijze.

Tot snel!


Culinaireervaring

Een culinaire hemel op aarde. Drink in Spaanse sferen een goed glas Cava of Sangria op ons terras in de zon, of een Caña aan de bar. Dompel je volledig onder in de Catalaanse eetcultuur door een aantal van onze tapas te bestellen. Echte Catalaanse favorieten en aanraders zijn; pan cristal, tortilla, ibérico rib fingers, burrata en calamaras.

Bij Barça in de Pijp kun je even onthaasten, terwijl je geniet van de heerlijke
Catalaanse gerechtjes, drankjes en de echte Spaanse ambiance. Alsof je even weg bent in eigen stad.

Love is the greatest refreshment in life
Pablo Picasso

Onsrestaurant

Barça in de Pijp ligt dan wel niet aan de Middellandse zee, maar wel in de geliefde Amsterdamse buurt de Pijp. Amsterdam is een multiculturele stad, waar je op elke hoek van de straat een andere sfeer kunt ervaren. De Pijp is een oude volksbuurt, waar vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij leven. De geuren en kleuren komen je in dit gebied tegemoet bij een bezoek aan de Albert Cuypmarkt, de authentieke restaurantjes, bruine cafés en hippe horeca. Breng na een dagje shoppen, een bezoek aan de Heineken Experience of het struinen over de Albert Cuypmarkt een bezoekje aan Barça om alle indrukken van de dag rustig te evalueren.

BarcaOpeningstijden

Barça is dagelijks geopend

Alle dagen open van 11:30 tot 24:00

Vrijdag en zaterdag tot 02:00

Keuken open van 11:30 tot 22:00

Vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 22:30