In de buurt van Barça

Het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland. De collectie telt 1,1 miljoen (kunst)objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. De verbouwing is voorbij en het museum is weer helemaal te bezoeken.

Van Gogh museum

van Gogh museum

Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een unieke ervaring. Nergens ter wereld is het mogelijk om zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien.

Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum, ook wel ‘De Badkuip’ genoemd, is onlangs volledig gerenoveerd. Met haar prachtige moderne kunst heeft u hier een dag om niet te vergeten.

Heineken Experience

Heineken experience

Het is niet het Heineken Museum, maar de Heineken Experience. Waarom? Met de niveaus van interactieve ervaringen duikt u diep in de fascinerende wereld van Heineken.

Albert Cuyp Markt

Albert Cuypmarkt

De Albert Cuypmarkt in Amsterdam is een van beroemdste en meest bezochte markten van Nederland. Hier koopt u Hollandse vis, unieke kleding en goedkope fietsbenodigdheden.

Museumplein

Alle bekende musea bij elkaar op één museumplein. Hier wordt jaarlijks ook Koninginnedag uitbundig gevierd met grootse feesten en bekende artiesten.
Vlakbij het Marie Heinekenplein kunt u hier makkelijk terecht voor een lekkere lunch of diner in combinatie met uw bezoeken aan de verschillende musea.