Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam +31 (0)20 – 470 41 44

Dekaart


Onzekaart

De metropool Barcelona is een prachtige havenstad. Ze is altijd beroemd geweest om haar keuken, daarbij profiterend van de overvloed van de Middellandse Zee aan de ene kant en de vruchtbare bodem aan de andere kant. In feite is de slogan van de Catalaanse keuken ‘mar i muntanya’ – ‘de zee en de bergen’, die verwijst naar de neiging van de plaatselijke bevolking om vis en vlees te mengen. Dit heeft het tot één van de meest gerenommeerde keukens in de wereld gemaakt.
Bij Barça kan het dan ook niet ontbreken aan traditionele gerechten uit de zee en van het land. Deze gerechten bereiden wij op ambachtelijke wijze, zoals ze dat alleen in Catalonië doen.
We hebben een ruime keuze aan tapas en hoofdgerechten. Zo kun je een keuze maken uit sardines en inktvisringen uit de ze tot asperges en champignons vers van het land. U kunt bij ons binnenstappen voor een goed glas wijn, bier of Gin Tonic met heerlijke tapas. Maar u kunt ook genieten van uitgebreide maaltijden zoals onze befaamde paella. Bij Barça bieden wij alleen het beste uit de Catalaanse keuken.

Proef de smaak van Barça

Lunch
Naast tapas en de gerechten van de dinerkaart kunt u specifiek een aantal lunchgerechten bestellen tussen 11.00 en 16.00.
NB. U kunt dus altijd onze tapas en dinergerechten bestellen.

Lunchkaart

Tapas
Tapa’s eten in Amsterdam, dat doe je natuurlijk bij Barça! Kies voor verschillende losse tapas of probeer eens onze Plato de Barça.

Tapaskaart

Tapas plateaus

Diner
Kom langs voor een snel hapje of een uitgebreid diner. Probeer een van Barça’s maaltijdsalades of geniet van onze seizoensvis. Nieuwsgierig?

Dinerkaart

De hele kaart

Wijn & Cava
Een mooi glas wijn mag bij een lekker diner natuurlijk niet ontbreken. Barça heeft een uitgebreide Spaanse wijnkaart.

Wijnkaart

Dranken & borrel
Bij Barça kan je elke dag genieten van heerlijke drankjes. Lekker bij de tapas, tijdens het diner of als smaakvolle borrel!

Dranken Sangia, GT’s en Mix

Groepsmenu
Kom je eten met een groep? Barça heeft speciaal voor grotere gezelschappen een speciaal menu samengesteld. Klik hier onder.

Groepsarrangementen